keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pyhäinpäiväviikonlopun parhaimmat tarjoukset

Tänä viikonloppuna ruokaostokset täytyykin tehdä viimeistään perjantaina, sillä lauantaina kaupat ovat kiinni. Näin ollen Lidlin superlauantai onkin tällä viikolla superperjantai.

Tällä viikolla mitään supertarjouksia ei ole tarjolla, mutta tässä listattuna joitakin bongauksia:

Lidl:

- Lohifilee d-leikkuulla 7,99 e / kg
- Ankka, pakaste 9,99 kpl / n. 2,3kg - pitäisiköhän tuollainen kokonainen ankka ostaa kokeeksi? Kilohinta on edullinen, 4,16 / kg.
- Kalifornilalainen saksanpähkinä 2,39 e / 200g (vain superperjantaina)

Lisäksi Lidlissä on maanantaista alkaen myynnissä Sanitas-merkkinen selluliitin hierontalaite 24,99 e. Sille Tarjoushaukulla olisi käyttöä, mutta ennen kuin sijoittaa 25 euroa tuohon, olisi mukava tietää, tepsiikö se lainkaan. Onko kellään kokemuksia?

Esitteessä on myös muita mielenkiintoisia vempeleitä, lämpötyyny, höyryhengityslaite... Jos jollakulla on näistä kokemuksia, niin jakakaa kommenteissa! Myös tyylikäs 13,99 euroa maksava digitaalinen Silverscrest Kitchen Tools -keittiövaaka huokuttelisi...

S-Market:

- Rainbow norjalainen lohifilee 5,49 e / kilo (ei sanota millä leikkuulla, joten varmaankin tosi ruotoista ja huonoa kalaa)
- Kirsikkatomaattirasia 0,99 e / 250 g

K-Supermarket:

- Naudan paistijauheliha 2,99 e / 400g (K-Supermarketista on viime aikoina saanut paistijauhelihaa todella hyvään hintaan, kiitos siitä!)

t. Tarjoushaukku

2 kommenttia:

  1. Jos testaat Sanitasia, niin kirjoitahan arvio tännekin. Laite kiinnostaisi minuakin, eikä hintakaan ole paha.

    VastaaPoista
  2. Toistaiseksi Haukku ei ole hankkinut Sanitaksen selluliitin hierontalaitetta, mutta jos se joskus tulee uudelleen myyntiin, niin harkitsen uudestaan. Tosiaan, kokemuksia käyttäjiltä mieluusti otettaisiin vastaan! Joku niitä kuitenkin on hankkinut, niin jakakaa kokemuksenne! :)

    VastaaPoista