perjantai 5. lokakuuta 2012

Stockan Hullut Päivät!

Tätä on moni varmasti odottanut... Stockan Hullut Päivät. Ja heti alkuun Tarjoushaukku varoittaa: Olkaa tarkkana, moni Hullujen Päivien tarjoustuote ei olekaan niin edullinen kuin luulla saattaa. Tarjoushaukulle tuli heti tarkkasilmäiseltä lukijalta vinkki. "Huomasin, että ainakin Nikon D800 runko oli 100 euroa kalliimpi kuin verkkokauppa.comissa." Ja ihana lukija oli vielä tehnyt vertailua: "Googlen cachen mukaan verkkokaupassa on vielä viime viikolla ollut sama hinta kuin nyt stokkalla." Ai miten jännittävää!

Hulluilta Päiviltä saa paljon kaikenlaisia tuotteita, joista ei välttämättä voi tehdä hintavertailuja, eriä merkkivaatteita, joita ei muuten välttämättä saisi Suomesta. Tarjoushaukku tykkäsi esimerkiksi Calvin Kleinin mokkanilkkureista, jotka maksavat satasen. Ne kuitenkin jäävät kauppaan, sillä merkkivaatteet eivät olet Tarjoushaukun alaa.

Mutta tässä listaus oikeasti hyvistä tarjouksista, joita Stockan Hulluilta Päiviltä voisi käydä noukkimassa:

-Maple Joe -vaahterasiirappi 4,20 e (250 ml) (Tämä on kaikkialla reilusti yli 5 e)
- Bonne Maman -hillot ja marmeladit 2 e (370g) Ihania hilloja ja marmeladeja.
- Stockmann Choco: Ballotiini 8,50 (250g) normaalisti tämä rasia maksaa n. 11 euroa. Tosi herkullisia suklaita luksusherkutteluhetkiin. :)
- Samsung VCR8895 Navirobot 399 e, meillä on tämä kotona, ja tykätään tosi paljon. Pitää kodin perussiistinä. :)
- Whirlpool astianpesukone teräs ADPS3541, 499 e, meillä on tästä vanhempi malli, josta puuttuu tuo jäljellä oleva pesuaika. Kun ostimme koneen keväällä 2012, halvin hinta oli 499, ja tämä malli maksoi yli 600e, eli suosittelen nyt ostamaan! Oikein hyvä tiskikone.
- Örneborgs: Skagenröra tai rapujogurttisalaatti 2 e (200g), voisi olla mainiota taas uuniperunan täytteenä!

Ja Vagabondin mokkanilkkurit (hinta 69,90 e) kiinnostaisivat myös, mutta ehkä kiilakorkokenkilöitä löytyy Haukun kaapista jo aivan tarpeeksi.

Ja hämmennys tapahtui muuten sivulla 174. Meillä on kotona Iittalan Stella-laseja, joiden tuotanto on lopetettu muutama vuosi sitten... Olemme niitä sitten Huuto.netistä ym. etsineet. Ja nyt niitä on myynnissä Hulluilla Päivillä - hirveään hintaan. 21,90 e per lasi! Huh.

Mitä te bongasitte?

t. Tarjoushaukku

2 kommenttia:

  1. Lentotarjoushaukkana kommentoisin Hullareiden lentotarjontaa.
    2000-luvun hulluille vuosille ei taida olla enää paluuta, jolloin niin Kanton, New York ja muut kaukokohteet irtosivat alle 400 euron.
    Tänä syksyn hullareiden NYC 499e on toki ok hinta, koska Finnairin lentoajat sinne ovat mitä mahtavimmat ja mahdollistaa myös pitkän vkl:n Nykissä.

    Euroopan lentojen hinnat ovat samalla tasolla kuin esim. Lufthansan säännölliset tarjouslennot. Toki täytyy muistaa plussana Finskin suorat lennot, joita arvostaa eritoten lyhyillä vkl-reissuilla.

    VastaaPoista
  2. Tony on aivan oikeassa, nykyään Hullareiden lentotarjoukset eivät tosiaan ole kummoisia. Lufthansalla saa jatkuvasti paljon parempia tarjouksia, niissä tosin usein on tuo Frankfurtin kautta tapahtuva vaihto, mikä usein lisää tunnin lentoaikaan - mutta jos lennon saa n. 100 euroa halvemmalla, niin Haukku on valmis tunnin lisäaikaa ottamaan. Etenkin kun Luftilla vielä toistaiseksi saa ruokaakin kaikilla lennoilla. :)

    P.S. Tarjouksista jäi uupumaan Iittalan Essence-viinilasit. Niitä saa myös ihan hyvällä hintaa Hullareilta!

    VastaaPoista