lauantai 13. lokakuuta 2012

Loistava keräilyleimatarjous!

Tarjoushaukku on aina suhtautunut leimatarjouksiin epäilevästi eikä ole koskaan kerännyt leimoja - kunnes nyt!



Tänään käväisin K-Supermarketissa hakemassa parhaat tarjoukset (mm. Valion Edam 2,49 e! / 350 g, ostin uutta täyteläinen-makua testiksi), ja huomasin että K-Supermarketeissa on 1.10.-31.12.2012 mahdollisuus kerätä leimoja, joilla saa 50 % alennusta Iittalan Essence-tuotteista. Aiemmin en ole näihin leimatarjouksiin tarttunut, koska ne ovat minusta vähän potaskaa - mutta nyt kyseessä on niin hyvä etu, että pakko alkaa keräillä leimoja. Haukulla nimittäin sattuu olemaan viinilaseina juuri näitä Essencejä, ja etenkin noita Essence-maljoja Haukku vielä kaipaa lisää kokoelmiinsa.

Tässä siis miten homma toimii:

Jokaisesta 15 euron ostoksesta saa yhden leiman, eli jos ostaa 30 eurolla saa kaksi, 45 eurolla kolme jne. Joka viides leima oikeuttaa aina alennustuotteen ostoon. Eli siis toisin sanottuna pitää aina ostaa 75 eurolla, jotta saa sitten puoleen hintaan valitsemansa tuotteen.

Eli siis leimoja Haukku kerryttää sitten seuraavan kahden kuukauden aikana ihan normaalien ruokaostosten lomassa. Tosin nyt täytyy sen verran kikkailla, että ostokset osuvat sitten juuri aina tuon 15 euron etappeihin, ettei vaan vahingossa joskus osta vaikkapa 29 eurolla tai vajaalla 45 eurolla tms.

Ja tässä siis vielä hinnat tuotteille, kun on kerännyt leimoja:

Valkoviinilasit 2 kpl 12,45 e
Punaviinilasit 2 kpl 13,95 e
Kuohuviinilasit 2 kpl 14,45 e
Malja 2 kpl 2 kpl 14,45 e

Eli säästö on kyllä hyvä. Tällä hetkellähän Hulluilta Päiviltä saa Essence-laseja edullisesti, valkoviinilaseja 4 kpl hintaan 29,90 e ja punaviinilaseja 4 kpl hintaan 34,90. Mutta halvemmaksi tämä tulee - jos siis ehtii joulukuun loppuun mennessä shoppailla tarpeeksi K-Supermarketissa. :) Ja nuo maljat tosiaan aina maksavat lähes 30 euroa kahdelta kappaleelta, niistä on vain harvoin tullut hyviä tarjouksia eteen.

Lisäksi voi leimoilla voi hankkia Aalto-maljakkoja, mutta niitä Haukku ei ole hankkimassa.

t. Tarjoushaukku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti