torstai 8. marraskuuta 2012

Tarjoushaukun bongaus tuotti tulosta!

Heippa!

Tänään valitettavasti en jaa tämän viikon parhaita tarjouksia (ellen sitten sivulauseessa innostu niin tekemään), vaan sen sijaan jaan jotain hyvin mielenkiintoista!

Tarjoushaukun blogin lukija oli tarkkasilmäisenä bongannut, että Stockmannilla on reagoitu tähän Haukun muutama viikko sitten bongaamaan virheeseen Fazerin Dark-suklaarasiassa.






Eli nyt ei enää sitten voi enää reklamoida Fazerille asiasta, kun virheestä ilmoitellaan näin näkyvästi rasian liepeillä. En tosin tiedä, ovatko muut liikkeet tehneet saman, vai onko vain Stockmann laittanut tämän tiedon esille tuotteiden läheisyyteen. Oletteko bonganneet näitä kylttejä muualla?

-- lisäys: Kävin äsken K-Supermarketissa ja siellä oli jo sellainen erä tätä Dark-suklaata, että tuohon kohtaan, jossa lukee 21 kpl oli laitettu päälle tarra, jossa lukee 16 kpl!! 

Mutta hei, laitetaan nyt loppuun vielä pari viikon hyvää tarjousta:

- kirsikkatomaatit 250 g , 99 senttiä K-Supermarketista, 65 senttiä Prismasta
- broilerin fileesuikaleet 1,99 e / 300 g (marinoimaton) K-Supermarketista
- espanjalainen kurkku 1,29 e / kg K-Supermarketista
- broilerin fileesuikaleet (marinoimaton) 2, 99e /450 g Lidlissä VAIN SUPERLAUANTAINA

t. Tarjoushaukku

2 kommenttia:

  1. Noihin tarjouksiin olisi hyvä saada myös valmistajat, sillä esim. Rainbow'n broilersuikaleissa on niin paljon vettä, että koostumus on suussa aivan hirvittävä. Niitä ei siis tule syötyä edes vaikka saisi ilmaiseksi.

    Muuten aivan loistava blogi :) Keep up the good work!!

    VastaaPoista
  2. Jyri, olet aivan oikeassa. Haukku on lakannut hankkimasta Rainbow'n kanatuotteita ihan tyystin, koska niissä tosiaan on vain 85 % kanaa - ja loput sitten vettä ja suolaa. Ihan huijausta. Katson aina tarkkaan, että tuote on 100 % kanaa. Niin siis tässä on nyt kyse Lidlin omasta merkistä ja Kariniemestä. Molemmissa 100 % kanaa, ei vettä lisänä.

    VastaaPoista