keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Lidlissä brittiviikko!

Oijoijoijoi,

Kävin tänään Lidlissä - ja nyt olisi kyllä pakko päästä sinne myös huomenna, sillä siellä alkaa brittiviikko. Aivan ihanan kuuloisia Hatherwood-brittiherkkuja rajoitettuna eränä.



- paneroitu keisarihummeri 4,49 e / 300 g, tämä kuulostaa niin eksoottiselta, että pakko olisi tätä saada maistettavaksi
- lime-sitruunamarmeladi 1,79 e / 454 g, kuulostaa herkulliselta
- maissinaksut 99 snt / 150 g - salt & vinegar -makuna, jos näissä on aitoa vinegaria mausteena, niin nam nam nam (Estrellan salt & vinegar -sipsithän ovat täyttä huijausta, eivät ole viinietikkaa nähneetkään ja sen vuoksi maistuvat aivan pehvalta)
- paneroitu peruna 1,49 e / 1000 g, nämä näyttävät herkullisilta perunalohkoilta, ja hinta on okein kohtuullinen
- englantilainen toffee 2,99 e / 350 g, näyttävät herkulliselta
- fish & chips 4,99 / 1000 g, vaikuttaa hyvältä setiltä
ja sitten vielä sokerina pohjalla:
- SUKLAAKINUSKILEIVOS 2,29 e / 240 g,  "rapean keksipohjan päällä runsaasti kinuskitäytettä ja maitosuklaata", NAM NAM NAM!



Ja muuten, Lidlin esitteessä lukee, että joulusuklaat saapuvat myymälöihin 18.10., mutta Tarjoushaukku bongasi ne omasta vakio-Lidlistään jo viikko sitten!

Ja viikon K-supermarketin parhaat tarjoukset:
- naudan paistijauheliha 2,99 e / 400 g

Citymarketissa on parhaillaan hintaralli, jossa on hyviä tarjouksia, mutta valitettavasti Haukulla ei ole ollut aikaa käydä tutustumassa tarjontaan henkilökohtaisesti. :/ Mutta jos olette käyneet Cittarissa, niin ilmiantakaa toki kommenteissa  parhaat bongaukset.

t. Tarjoushaukku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti