torstai 11. lokakuuta 2012

Hullujen Päivien löydöt, osa 1

No niin!

Nyt on korkattu Stockan Hullut Päivät. Yllättävän vähän oli ihmisiä etsimässä parhaita tarjoustuotteita Helsingin keskustassa viiden jälkeen, suhteellisen mukavissa olosuhteissa sai shoppailla.

Tarjoushaukku lähti tietoisesti hakemaan vain ruokaa, sillä siltä sektorilta löytyvät parhaat tarjoukset. Ja tässä esimerkkejä siitä, mitä lähti matkaan:


Suklaata! Stockan omia, ihania konvehteja, joiden normihinta on 10,90 e, mutta Hulluilta Päiviltä tuon rasian saa hintaan 8,50.

Ja sitten päätin ostaa myös rasiallisen Fazerin tumma suklaa -konvehteja. 150 g ja hintaa oli 6,95. Eli ei halpaa, mutta ainakin viime joulun alla tästä rasiasta sai maksaa lähes tuplana, niin päätin ostaa sen hemmotteluhetkiin.

Ja sitten lähti paljon lihaa myös. Näitä varmaan käyn vielä viikonloppuna ostamassa lisää:





Ostin naudan ulkofilettä, kanan rintafileitä, kanan fileesuikaleita ja savukalasalaattia. Kyllä näillä viikonlopun yli pärjää! Kilohinnat siis olivat kanan rintafileellä 8,90 e (otin tuollaista versiota, jossa oli laitettu tuoreita yrttejä ja valkosipulia mausteeksi, myös maustamatonta oli tarjolla), pippurinaudalla 24,90 e, ja fileesuikaileiden kilohinta taisi olla runsas 6 e. Ja savukalasalaattirasia maksoi 2 e. Tuo samainen salaatti muuten maksoi Lildissä viime viikonloppuna 2,29 e, joten hyvä tarjous on tämä 2 euroa. :)

Yhtä säästöä! :) Ja lähti Stockalta mukaan myös mm. edullista salaattia... Kotimaisia suppilovahveroitakin olisi ollut hyvässä tarjouksessa, mutta ne jäivät tällä kertaa hankkimatta.

Herkku on täynnä toinen toistaan parempia tarjouksia. Jos kestää jonotuksen ja ihmisryysiksen, niin kannattaa kyllä mennä shoppailemaan edullisesti herkkuja!

t. Tarjoushaukku



2 kommenttia:

  1. Haukku, oot mun suosikki!

    T. Osmo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Osmo! :) Haukku muuten bongasi tänään, että Citymarketilla on Tarjousrallissa viikonloppuna tarjouksessa kanan rintafileet (myös maustamattomat) kilohintaan 7,90 e. Eli vielä edullisempaa kuin Stockalla, joten jos joku kaipaa edullista kanaa, niin Citymarketiin, hop hop!

      Poista