keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lidlin Halloween-tuotteet!

Oijoi,

Tämän viikon Lidlin esite oli tuottaa suuren pettymyksen - ei mitään mainitsemisen arvoista. Ainoastaan 29.10.-31.10. myynnissä olevat Dentastix-puruluut houkuttelivat (1,49 e paketti, Lidlin norm. hinta 1,99 e, muissa kaupoissa aina yli 2 e).

Mutta sitten pääsin Halloween-liitteeseen!

Sieltä haluan EHDOTTOMASTI Belbaken Halloween leivontaseoksen 2,29 e (279/250 g). Paketista valmistuu 12 cupcakea kuorrutuksineen tai sitten 14 kuorrutettua piparia. NAM NAM NAM. Näyttävät herkullisilta ihanine karamellivärikoristeneineen. :)



Mutta harmillisesti vain ensimmäinen sivu oli Halloween-herkkuja, loput esitteesta ovatkin pääosin autonhinkkaustuotteita. Sieltä varmasti löytyy autoileville vaikka mitä hyödyllistä ja edullista.

Lopussa oli vielä joululiite. Valikoimassa on ihan ok-hintaisia jouluvaloja, vaikka Tarjoushaukku kyllä suosittelee hankkimaan valot sitten vasta joulupyhien jälkeen ja silloinkin odottamaan uudelle vuodelle saakka - tuolloin valot saa -70 %.  Mutta jos on pakko saada hankittua valot jo täksi jouluksi, niin sitten nämä Melinera-valot varmasti ajavat asiansa, ja niissä vielä näyttää olevan kolmen vuoden takuukin.

Tarjoushaukkua kiehtoo hieman Melinera Joulukuusen LED-alusmatto, se voisi olla aika hieno kuusen alle, mutta ostin joulukuusen alusmaton vain pari joulua sitten, joten uudelle ei ole tässä vaiheessa vielä tarvetta. Joululahjapaperi näyttää maksavan 10 metriltä 1,99 euroa. Se on ihan kohtuullinen hinta 10 metristä.

Ja ruusuja saa viikonloppuna Lidlistä edullisesti. 20 kappaleen nippu maksaa vain 2,99 e.

t. Tarjoushaukku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti