maanantai 3. joulukuuta 2012

Testissä Lidlin rentouttava tyyny

Viime viikolla Lidlistä sai kaksiosaisen Meradiso-merkkisen tyynyn hintaan 8,99e. "Kaksiosainen tyyny auttaa rentouttamaan niskan ja hartioiden lihaksia."



Pakkohan Tarjoushaukun oli tarttua tällaiseen tarjoukseen, sillä Haukun niskat ja hartiat ovat usein hyvin kipeät. Hintaan 8,99 euroa nämä hartiat ehkä voisi saada kuntoon.

No, mikä oli lopputulos? Tyyny on ollut nyt testissä vajaan viikon.

Tyyny on ihan ok, mutta ei kyllä ole vienyt missään nimessä pois niska- ja hartiakipuja, enkä myöskään ole huomannut rentouttavia vaikutuksia. Joten tässä mielessä mainoslupaus ei ole kyllä toteutunut pätkääkään.

Tyynyssä sanotaan myös "Tukee taivutettuna esim. luettaessa tai televisiota katsellessa". Tämänkin takia Haukku innostui tyynystä, sillä kaipaa juurikin sängyssä lukemiseen tukityynyä. Mutta valitettavasti siihenkään tarkoitukseen tyyny ei ole kyllä paras mahdollinen, se on niin ohut, ettei tarjoa kunnon tukea selälle ja niskoille.

Tosin se täytyy myöntää, että en ole vielä testannut tyynyä ihan kaikissa variaatiomuodoissaan enkä myöskään ole testannut, toimisiko tyyny paremmin, jos siitä poistaa täytettä. Täytettä nimittäin voi lisätä tai poistaa, sillä tyynyssä on vetoketju, jonka kautta täytteisiin pääsee käsiksi.

Yhteenveto: ihan ok tyyny yhdeksällä eurolla, mutta ei kyllä yllä mainoslupauksiinsa.

t. Tarjoushaukku

P.S. Ensi kerralla voisin listata kaikki Lidlin suosikkituotteeni!

P.P.S. Tällä viikolla Lidlin tarjoukset alkavat jo huomenna tiistaina 4.12., koska torstai on itsenäisyyspäivä. Laaja valikoima ihania Deluxe-tuotteita on tarjolla myös tällä viikolla! Ja superlauantaina 8.12. saa tuoksutuikkukynttilöitä 1 e / 16 kpl (norm. hinta 1,79 e ). Baked apple -tuoksu on varmaan herkullinen näin joulun alla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti