tiistai 4. joulukuuta 2012

Pakasteperunoissa ylimääräinen ainesosa - Apetit hyvitti yllättävällä tavalla!

Viime viikolla Tarjoushaukku osti Apetitin juustokermaperunoita (750 g). Uunivuokaan niitä laittaessa huomasin, että perunoiden seassa lymyää punajuurta! Tarkistin ainesosaluettelon, jossa ei ollut perinteistä "saattaa sisältää jämiä punajuuresta"-tekstiä, joten päätin ottaa yhteyttä Apetitiin ja kertoa, että tuotteesta oli löytynyt sinne kuulumatonta ainesosaa.



En tiedä, onko punajuuriallergikkoja olemassa, mutta jos on, niin he eivät olisi mitenkään osanneet varoa kyseisestä tuotteesta punajuurta, kun sitä ei tuotteessa ilmoiteta olevan edes jääminä.

Sain Apetitilta pahoittelut sekä kattavan selonteon asiasta ja lisäksi hyvin kummallisen hyvityksen. Kirjekuoreen oli laitettu ryppyinen viiden euron seteli! Hämmentävää. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen saanut tuotehyvityksen rahana - ja vieläpä postissa postitettuna!

Kertokaa, onko teille tullut postissa seteleitä hyvityksenä tuotevirheistä? Onko tämä yleinenkin käytäntö?

t. Tarjoushaukku

5 kommenttia:

  1. Joskus lähetin asiakaspalautetta euron maksaneesta xtran suklaasta, jossa oli outo sivumaku. Takaisin tuli pahoittelut ja juurikin ryppyinen viiden euron seteli. :D Hämmentävää.

    VastaaPoista
  2. Missäköhän ne on niitä rahoja pyöritelleet ? Tulee mieleen Egypti ja ne setelit siellä, yäks !

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen saanut vitosen postissa, kun valitin netissä sämpyläpussista puuttuvasta sämpylästä.

    VastaaPoista
  4. Eli tämä vitosen seteli (ryppyinen ja kulunut sellainen) postissa onkin ihan normaalikäytäntö!

    VastaaPoista
  5. Olen kuullut, että asiakaspalvelussa on boksi josta näitä vitosia poimitaan. Asiakaspalveluun tulee paljon epäasiallista nillitystä. Asiakaspalvelun kaverit ovat nuoria nokkelia veijareita, jotka keksivät ratokseen jotain tekemistä. Osa tästä tekemisestä liittyy kuoriin pakattaviin vitosen seteleihin.

    VastaaPoista