keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Testissä Lidlin Deluxe 30 Mini Feuilletés ja lammaspihvit

Joulunaikaan Tarjoushaukku herkutteli Lidlin tuotteilla - ja nyt on hyvä aika antaa niistä rehellinen tuomio.



Jouluvieraille tarjoilin Lidlin Deluxe 30 Mini Feuilletés -cocktailpaloja. 340 gramman rasia taisi maksaa vajaa 4 euroa, ja siinä on 30 kappaletta (itse asiassa minun rasiassani oli 31 kpl!) neljää erilaista cocktailpalaa. Täytteinä on vuohenjuustoa, tomaatti-basilikaa, purjo-lohta ja oliivitahnaa.

Mielipiteet cocktailpaloista vaihtelivat, yksi ei tykännyt lainkaan tomaatti-basilikasta, yhden mielestä oliivitahna ei ollut kummoinen, mutta vuohenjuusto sen sijaan oli kaikkien mielestä maistuva. Tarjoushaukku ei välittänyt hirveästi oliivitahnasta, mutta kolme muuta sen sijaan olivat ihan ok.

Hinta-laatusuhde on ihan kelpo. Kyllä näitä pieniä suupaloja ihan mielellään tarjoilee. Eli suosittelen, jos haluaa hankkia pakastimeen jotain vierasvaraa.

Joulunaikaan testasin myös Lidlin paljon kehuja saaneet Marvest-lammaspihvit. Kyseessä on siis Lidlin pakastealtaasta löytyvät uusiseelantilaiset, valmiiksi marinoidut lampaan ulkofileepihvit. Hinta taitaa olla seitsemisen euroa 400 grammalta. Yhdessä paketissa on 5-6 pihviä, ja ne on pakattu kahteen vakuumipussiin, eli siis yhdellä kertaa voi syödä vain puolet pihveistä - ja näin juuri teimme. Lampaanliha on niin tuhtia, että 100 grammaa per nenä riittää aivan hyvin.

Ja kehut pihveille olivat kyllä kohdillaan. Lammaspihvit olivat mureita ja maistuvia. Näitä aion ostaa uudestaankin!

t. Tarjoushaukku

3 kommenttia:

  1. Et lähettäny reklamaatioo kun 30 kappaleen rasiassa olikin 31? ;)

    VastaaPoista
  2. Eks tästä nyt ehdottomasti pitäis tehdä reklamaatio?..

    VastaaPoista
  3. Hei. Kiitos arvioista. Ostin kumpaakin, ja oikein hyvältä maistuivat & kaikille kelpasivat oikein halulla. Nuo cocktail-palat on todella oivallisia tomaatti-mozarella-keiton kanssa. Nam nam :)
    Lammaspihvit grillasin ja että olivat hyviä! Tarjoilin perunalohkojen (tuore pottu, lohkoina, mausteet pintaa ja pikkuisen öljyä, sitten uuniin) sekä kasvishöystön kanssa (tomaatti, paprikaa, munakoisoa, purjoa, yrttejä & mausteita) ...niin ja sivelin hieman minttuhyytelöä lammaspihvien päälle ennen tarjoilua. Herkkua ja sopii myös tulevaan pääsiäiseen hienosti. Enjoy!

    VastaaPoista