lauantai 24. marraskuuta 2012

Parhaat Pirkka-tuotteet

Tarjoushaukun blogin lukija pyysi jo syksyn alussa Haukkua listaamaan parhaat Pirkka-tuotteet, ja nyt vihdoin on aika tuolle listaukselle. Tällä viikolla nimittäin ei ole mainitsenmisen arvoisia tarjouksia juuri lainkaan, joten parhaiden Pirkka-tuotteiden listaus tulee siinäkin mielessä hyvään rakoon. :)



Nämä eivät ole parhausjärjestyksessä, vaan kaikki ovat hyväksihavaittuja tuotteita.

1) Pirkka Vihreä tee vanilja, aivan hurmaavan hyvää vihreää teetä. Tästä tekee myös todella maukasta jääteetä. Vihreässä teessä täytyy muistaa oikeanlainen valmistaminen, kiehuneen veden täytyy antaa kunnolla viilentyä, ennen kuin teetä saa alkaa hauduttaa + täytyy muistaa lyhyt, max. parin minuutin haudutusaika.

2) Pirkka Vihreä tee persikka-passio, Reilu kauppa. Mukavan raikas tee, ja plussaa reilusta kaupasta, mutta silti edullisesta hinnasta. Tästä saa ehkäpä vielä parempaa jääteetä kuin vaniljateestä.

3) Pirkka Esipaistettu sämpylä. Suosikkejani hinta-laatusuhteeltaan, pesee Lidlin vastaavat ihan 10-0. Myös koostumukseltaan ja kooltaan parempia kuin Rainbow'n vastaavat, sillä niiden sämpyläpakkauksessa on vain 4 sämpylää vs. Pirkan 6.

4) Pirkka-juustot. Hyviä Pirkka-juustoja on niin paljon, etten viitsi niitä listata kaikkia erikseen, mutta erinomaisiksi todettuja ovat mm. Pirkka Parhaat halloumi, Pirkka gouda (jota täällä onkin kehuttu jo aiemminkin), Pirkka homejuusto sekä Pirkka-juustoraasteet.

5) Pirkka Perunamuusijauhe. Hinta-laatusuhde kohdillaan, hyvää pussimuusia.

6) Pirkka keittiö ja yleispuhdistussuihke, sitruunantuoksuinen. Raikas ja pitkäkestoinen yleispuhdistusaine, sopii hyvin keittiön tasojen puhdistukseen.

7) Pirkka-valmispastakastikkeet. Näitä on monia erilaisia, hinta 1,55-2,40e, sekä tetroissa että lasipurkeissa. Kaikki todella maukkaita ja hyviä.

8) Pirkka Vähälaktoosinen ruokakerma 15 %. Hyvää mutta huomattavasti edullisempaa kuin Valion tai Ingmanin vastaavat.

9) Pirkka Cornflakes. Yhtä maukkaita kuin Kellogg'sin mutta huokeamalla hintaa, Rainbow'n cornflakesit myös yhtä hyviä, Lidlin murot sen sijaan eivät ole vakuuttaneet, tosin niitä en ole nyt vuosikausiin uskaltanut maistaa uudelleen, ehkä ovat vaihtaneet reseptiä?

10) Pirkka Magnesium 375 mg, päärynä. Suht hyvänmakuisia, pureskeltavia magnesiumtabletteja, eikä hinta huimaa päätä.

11) Pirkka Tulinen pippuri. Ehdottomasti parhaita tuhteja, kovia salmiakkikarkkeja. Mielestäni paljon parempia kuin Turkin pippurit, ja hinta tietysti huomattavasti huokeampi.

Mitkä Pirkka-tuotteet ovat vakuuttaneet sinut? Laita omat suosikkisi kommentteihin. Tasapuolisuuden nimissä aion myöhemmin listata totta kai myös parhaat Lidlin omat sekä Rainbow'n tuotteet.

t. Tarjoushaukku

7 kommenttia:

  1. Pirkan luomumysli on paras mysli, mitä kaupasta saa. ;) Se on maukasta eikä liian makeaa - ja mikä parasta, siinä EI ole rusinoita!

    VastaaPoista
  2. Pirkka pakaste tuulihatut..helppoja ja hyviä!!!

    VastaaPoista
  3. Pirkan aurinkokuivatut tomaatit! (Tosin niissä on aika hurjasti valkosipulia.)

    VastaaPoista
  4. Pirkka Suklaamuffinsit (2kpl/rasia). Nam. Ja Pirkka puolukkahillo. Ai niin, ja Pirkka WC-paperi!

    VastaaPoista
  5. Pirkka Suklaamuffinsit ovat kieltämättä hyviä! Näitä muita Haukku ei olekaan maistanut.

    VastaaPoista
  6. Pirkka Feta(pala) on pakko mainita - se on niin hyvää!! Voitti taannoin myös Hesarissa olleen fetavertailun :)

    VastaaPoista
  7. Täällä suositaan Pirkan hedelmäistä mysliä, pakastevalkosipulipatonkeja, sekamehutiivistettä ja tonnikalaa.
    Kaikki paljon edullisempia kuin kalliit merkkituotteet ja joko yhtä hyviä tai paljon parempia.

    VastaaPoista