sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Ihanaa joulua Tarjoushaukun blogin lukijoille!

Tarjoushaukku on viettänyt joulun alla hieman hiljaiseloa, on ollut niin kova kiire, ettei parhaita tarjouksia yksinkertaisesti ole ehtinyt jakaa tänne. Suuret pahoittelut siitä, nimittäin tähän aikaan vuodesta parhaille tarjouksille juuri olisi ollut varmasti kaikista eniten kysyntää. :/



Kaikenlaisia hyviä tarjouksia Haukku onkin löytänytkin ja höydyntänyt jouluostoksissaan... Mm. Stockmannilla sai 10 euron alennuskuponkia hyödyntää myös Stockan herkussa! Eli kun osti 50 eurolla tuotteita, sai 10 euroa alennusta... Ihan siis kaikista ruokatuotteistakin. Eli jouluherkuista sai ihan hyvän alennuksen Herkusta kupongeilla. Ainoa huono asia oli, että etu ei koskenut Stockan kanta-asiakastarjoustuotteita.

Sokoksella ja Anttilassa puolestaan tällaista rajoitusta ei ollut, vaan myös kaikenlaiset alennustuotteet kuuluivat heidän "osta 50 eurolla, saa 10 euroa alennusta"-kuponkiinsa.

Ja jouluvalot ja -koristeet ensi vuotta ajatellen kannattaa käydä ostamassa joulun jälkeen, kun -70 % -alennukset alkavat. Tuo kuvassa oleva led-valo-poro on viime vuodelta, ostettu 70 prosentin alennuksella, niin ettei hintaa jäänyt juuri lainkaan. Ja ihanat, valaistut lumiukot puolestaan on ostettu Isosta-Britanniasta punnan kaupasta, eli ne ovat maksaneet vähän reilun euron kappaleelta. :)

Ja kaikkia ihania kuusenkoristeita saa joulun jälkeen jopa - 90 %:n hintaan. Ei muuta kuin jouluostoksille joulun jälkeen! :)

Mainiota ja edullista joulua kaikille Tarjoushaukun ystäville!

t. Tarjoushaukku




1 kommentti: