tiistai 16. huhtikuuta 2013

Arvio: MPH Fashion Outlet Helsingin Pitäjänmäessä

Olen monta kertaa harkinnut meneväni katsomaan, onko Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevassa MPH Fashion City Outletissa mitään ostamisen arvoista, mutta vasta kolmisen viikkoa sitten sain aikaiseksi käytyä kyseisessä putiikissa.

Liike mainostaa kokoavansa "saman katon alle maailmanluokan huippubrändit" ja tarjoavansa "elämyksellisen ja uudenlaisen ostoskokemuksen edullisin hinnoin". Tarjoushaukulle myymälä oli kuitenkin pettymys.

Liike on siisti, kaunis, iso ja vihtyisä, ja kaikki vaatteet ovat upeasti järjestyksessä, mutta outlet se ei varsinaisesti ole, sillä outletissa mielestäni pitäisi hintojen olla huomattavasti edullisemmat kuin normikaupassa (vähintään -30%-70% normihinnoista), mutta MPH Fashion Outletin hinnat olivat kovin kalliita. Vaikutti siltä, että suurimmassa osassa tuotteita alennusprosentti oli vain noin kymmenen tai kahdenkymmenen prosentin tienoilla. Tai sitten lähtöhinnat on hilattu niin ylös, että sen vuoksi loppuhinta jää alennuksista huolimatta aika kalliiksi.

Ainakaan sinä ajankohtana kun kävin liikkeessä (lauantai-iltapäivä), siellä ei ollut mitään superalennustuotteita, eli mitään ihania, tosi halpoja löytöjä viidellä, kymmenellä tai vaikkapa kahdellakymmenellä eurolla ei voinut tehdä, vaan ihan perustoppienkin hinnat pyörivät useissa kymmenissä euroissa.

Tarjousihmisille MPH Fashion Outlet ei siis tarjoa minkäänlaista iloa. Liikkeessä ei voi tehdä superlöytöjä, joita esimerkiksi Stockmannin Outletissä voi tehdä. Sieltä saattaa löytää merkkitavaroita jopa 90 prosentin alennuksella!

MPH Fashion on kelpo paikka sellaiselle, joka tyytyy siihen, että voi saada viime sesongin merkkivaatteita parikymmentä prosenttia alkuperäishintoja halvemmalla, mutta muille en kyseistä outletia voi suositella.

t. Tarjoushaukku

P.S. Pahoittelut, unohdin ottaa kuvia kyseisestä paikasta, joten tämä postaus menee nyt ilman kuvaa.

2 kommenttia:

  1. Vielä noin vajaa vuosi sitten MPH Outletissä oli myynnissä myös Niken tuotteita ja ne olivat kyllä todella edullisia, esim. kunnon juoksulenkkareita 50 eurolla, Airmaxeja 35 eurolla, urheiluvaatteita ainakin 50 prossan alella jne. ja pettymys oli suuri kun huomasin ettei Nikeä siellä enää myydä. Syy ei käsittääkseni kuitenkaan ole ko. outletin vaan Nikellä ei enää ole edustusta lainkaan Suomessa. Harmi.

    VastaaPoista
  2. Onko tämä blogi lakkautettu? :(

    VastaaPoista