sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Testissä Lidlin Mozartknöödelit

Tällä viikolla lupasin käydä Lidlissä ostamassa Mozartinknöödeleitä sekä hierontalaitteen, mikäli niitä vielä on myynnissä. Pääsin Lidliin vihdoin lauantaina, ja valitettavasti hierontalaitteet olivat jo loppuneet, mutta pakastealtaan pohjalta löytyi vielä Mozartknöödeli-paketteja.

330 grammaa ja hintaa 2,29 euroa. Ihan hyvä herkkupaketti, ajattelin.

Mutta täytyy sanoa, että paketun avattuani pettymys oli aikamoinen, kun 330 grammaa tarkoittikin vain neljää knöödelia! Eli yhden knöödelin hinta oli runsaat 50 sentiä. Onneksi meitä ei ollut isoa seuruetta syömässä  knöödeleitä, vaan vain kaksi herkkusuuta.

Valmistus oli helppoa, palleroiden keittoa kiuhuvassa vedessä 10 minuuttia, ja samalla kuorruteseoksen paistelua paistinpannulla. Knöödelit olivat kiehuttelun jälkeen aika ällöttäviä limapalleroja, joten kuorruteseos tuli tarpeeseen peittämään ällön näyn.



Mutta sitten se maku: todella marsipaaninen, mikä ei miellyttänyt varsinkaan ystävääni. Itse tuskailin todella mauttoman perunamunkin kanssa, se ei kuorrutteesta huolimatta maistunut miltään.

Eli summa summarum: Jos pohditte Lidlin Mozartknöödeleiden hankintaa, niin ellette ole marsipaanista ja mauttomista perunamunkeista tykkääviä, niin ostakaa mieluummin jotain muuta herkkua. Esim. Lidlin tosi hyviä karkkipussisekoituksia tai jotain ihanaa paistopisteeltä, joita tosin harmillisesti ei omassa Lidlissäni ole. :)

t. Tarjoushaukku




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti