keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tämän viikot parhaat Lidl-tarjoukset

Keskiviikko on hyvä päivä, silloin saapuu aina Lidlin viikon tarjoukset. Myös Ässän ja K-kaupan tarjousten pitäisi tulla ilmaisjakelulehtien mukana tänään, mutta valitettavasti ne eivät ole vielä postiluukusta pudonneet. Joten tänään siis tyydyn ruotimaan vain Lidlin parasta antia.

Oktoberfest! Tällä viikolla on Oktoberfest-teemaviikko! Rakastan Saksaa (ja Lidliä), mutta nämä saksalaisherkut jäävät kyllä tällä kertaa pääosin hyllyyn. Liian makkarapainotteista on. Mutta yksi mielenkiintoinen bongaus kyllä Lidlin Oktoberfest-tuotteissa on: Mozartknöödeli! Mozartin kuulat ovat ihania.... Ja nyt Mozartin kuula on pehmeän perunamunkin sisällä... Kuulostaa tosi eksoottiselta. Hinta on vain 2,29 e (330g), niin tätä pitänee kokeilla!



Superlauntaina saa Pantene-shampoita ja -hoitoaineita hintaan 1,49 e. Eli jos perusshampoota kaipaa, niin nyt saa edullisesti.



Ja vielä toinen juttu, joka Lidlin ilmoituksessa kiinnosti: Sanitas sähköstimulaattori (hinta 27,99 e). Vaikuttaa samalta kuin Omronin vastaava laite, mutta hinta on vain kolmasosa Omronin hinnasta. Ja tässä on neljä anturia kahden sijaan, joten saa kaksin verroin vielä kaupan päälle hierontaa. Nytkin on taas vasen olkapää niin kipeä, että tälle voisi olla tilausta. (Oma Omron nimittäin on mennyt hajalle.)

Jos nämä päädyn hankkimaan, niin arvostelut tulossa tänne myöhemmin, totta kai. :)

t. Tarjoushaukku

2 kommenttia:

  1. Nämä Mozartknöödelit ei kai ole minkään muotoisia Mozart-kuulia vaan jotain muuta? Mozart kuuliakin Lidlissä muuten nyt on joulumakeisten hyllyllä. Niitä ei tosin virallisesti saa kutsua tuolla nimellä vaan ovat vain "Marzipan Pralines", joiden pakkauksessa on vaan kovasti WA Mozartin näköisen miehen kuva. Ostin ja pidin niitä ihan hyvinä ja olivathan ne huomattavasti halvempia kuin "viralliset" kuulat.

    VastaaPoista
  2. Sisällä on kyllä perinteisen Mozartin kuulan oloinen suklaa-marsipaaniherkku, mutta päällä on tuo perunamunkki. Kuula maistuu kyllä aidolta Mozartin kuulalta, joten uskoisin että on siis samaa kuin tämä Marzipan Pralines. Pitääkin maistaa tätä Marzipan Pralinesia, jos on huomattavasti edullisempi kuin aidot kuulat. :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista