keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Testissä 3 halpaa hiustenhoitovinkkiä

Moikku!

Tarjoushaukulla on ohut tukka, joka rasvoittuu hyvin nopeasti ja lässähtää alta aikayksikön. Hiuksia on kyllä runsaasti, mutta ne valuvat päänmyötäisesti ja ovat kuin liimaletti. Olenkin testannut erilaisia syväpuhdistavia ja volyymiä lisääviä shampoita, mutta tuloksetta.



Viimeisen vuoden aikana olen testannut kolme eri vinkkiä puhtaampiin ja tuuheampiin hiuksiin, tässä kootut kokemukset.


1)  Pese ensin hoitoaineella, vasta sitten shampoolla


Luin jostakin että hiuksista tulee tuuheammat kun ne pesee päinvastaisessa järjestyksessä kuin normaalisti, eli ensin hoitoaine, sitten vasta shampoo. Kokeilin tätä muutaman viikon, mutta en huomannut erityistä vaikutusta, muuten kuin että hiukset menivät enemmän takkuun. Itse en laita hoitoainetta muualle kuin latvoihin, eli jos hoitoainetta käyttää myös hiuspohjaan, niin silloin voi olla, että tällä on enemmän vaikutuksia.

 2) Pese shampoolla kaksi kertaa


Luin, että hiukset pitäisi pestä kaksi kertaa shampoolla, jotta ne puhdistuvat ihan oikeasti. ”Hiuksista tulee vahvemmat, kiiltävämmät ja terveemmät”. Näin luvattiin. Testasin tätä useamman viikon ja pakko myöntää, että kahden ensimmäisen viikon aikana tulokset olivat uskomattomat! Tuntui, että hiuksiin tuli aivan uudenlaista volyymiä, normaalisti pitkin kalloa luisteleva tukka nousi ihan useamman sentin koholle hiuspohjasta. Olin aivan myyty tähän kikkaan. MUTTA sitten kahden viikon jälkeen vaikutus lakkasi täysin ja hiukset olivat taas ihan yhtä lässähtäneet kuin ennen kahden kierroksen pesua. Lopulta palasin takaisin yhden pesun taktiikkaan.

 3) Älä käytä muotoilutuotteita


Tämän vinkin keksin ihan itse! Olen nyt ollut kaksi viikkoa ilman hiustenmuotoilutuotteita eli käytännössä hiuskiinnettä – ja vau! Hiukset eivät rasvoitu enää ollenkaan sitä tahtia kuin silloin kun käytän hiuskiinnettä. Eikä päänahka myöskään ala haista yhtä likaiselta kuin silloin kun käyttää hiustenhoitotuotteita. Ja tukka ei ole ollenkaan niin liimalettimäinen kuin aiemmin. Parasta!

Tuskailetko saman ongelman kanssa? Hyviä vinkkejä saa jakaa! Kiitos!


t. Tarjoushaukku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti