maanantai 1. heinäkuuta 2013

Parhaat luksusjäätelöt

Kesähelteillä on ihan parasta mennä aurinkoon ja nauttia jäätelöä. Mutta mikä jäätelö on parasta? Tarjoushaukku on alkukesän aikana maistellut erinäisiä "parempia" jäätelöitä, ja tässä arviot niistä.

Ehdottomasti paras hinta-laatusuhde on Ingmanin Creamy-jäätelöillä. Olen syönyt niistä makuja Mudcake, Creme Brulee, Englantilainen lakritsi ja Brysselin kinuskikeksi. Parhaimmat ovat Creme Brulee ja Englantilainen lakritsi. Mudcake on ihan mukiinmenevä, mutta Brysselin kinuskikeksiä en suosittele. Hinta-laatusuhde on mainio, paketti maksaa ainakin useassa S-kaupassa vain 3,99 e. Bonuksena vielä se, että Creamy-jäätelöt ovat vähälaktoosisia.



Päivitys 22.3.2014: Syksyn 2013 uutuustuote Ingman Creamy Wienin Sacher on kiilannut ihan kärkeen suosikkijäätelöissä! Kannattaa maistaa! Todella, todella hyvä Creamy-maku!

Klassikkomerkit Mövenpick ja Häagen-Dazs eivät pärjää Creamylle. Mövenpickin Creme Brulee on ok, mutta ei ollenkaan niin maistuva kuin Creamyn vastaava - ja hintaero on huikea. Paikallisessa K-Supermarketissa Mövenpick maksaa nimittäin vajaa 10 euroa! Häagen-Dazsilta haukku maistoi mansikkajäätelöä, se oli ihan ok, mutta ei mitään kovin erikoista. Hinta oli tarjouksessa 5 euroa, mutta purkki on pieni, puoli litraa.

Ben & Jerry'sin mansikka-juustokakkujäätelö niin ikään on ihan mukiin menevä, mutta hinta-laatusuhde ei ole kohdillaan. Pieni purkki maksaa 6 euroa. Paras hinta-laatusuhde mansikkaluksusjäätelöissä on Lidlin mansikka-mascarponekermajäätelössä. Se on todella, todella herkullinen jäätelö, mutta viime aikoina en sitä harmillisesti ole omasta Lidlistäni bongannut. Toivottavasti sitä ei ole poistettu valikoimista.



Lidlin Mcennedy-nimisiä Ben & Jerry's -kopiojäätelöitä sen sijaan en voi suositella ollenkaan! Ne kuulostavat herkullisilta, mutta makukokemus ainakaan suklaajäätelössä ei ollut hyvä. Jäätelö maistui aivan kaakaojauheelta. Jäätelössä olevat sattumat olivat mukavia, mutta itse jäätelö niin pahaa, että oli suorastaan vastenmielistä syödä sitä. Eli jos haluaa nauttia hyvää jäätelöä, ei kannata ostaa Lidlin Ben & Jerry's -kopioita.

Mitkä ovat teidän suosikkijäätelöitänne? Ilmianna täällä hinta-laatusuhteeltaan paras luksusjäätelö! Moni on kehunut Kolmen kaverin jäätelöitä, mutta niitä Haukku ei ole vielä maistanut.

t. Tarjoushaukku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti