lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lidlin suosikkituotteita, osa 2

Tarjoushaukku on löytänyt lisää suosikkituotteita, joita löytyy vain ja ainoastaan Lidlistä. Edellinen listaus löytyy täältä, ja tässä siihen lisäyksiä:

Nixe-tonnikala (1,39 e / 160/104 g), tonnikalafileepaloja öljyssä. Tonnikalan hinta on noussut viime vuosina ja etenkin viime kuukausina aika paljon, ja kauppojen omat merkitkin maksavat nykyään jo yli 1,5 euroa purkilta. Tämä Lidlin oma tonnikala nousi kertaheitolla suosikikseni. Hinta-laatusuhde on kohdillaan. Tonnikala on todella laadukasta, palat ovat isoja ja meheviä, eikä perkuujätettä ole. Ja mikä parasta, tonnikalassa on suolaa vain tasan yksi prosentti!

Tähän pitää sanoa, että todella monen muun merkin tonnikalasta löytyy aina epämääräisiä suomupaloja, tässä Lidlin merkissä sitä vaaraa ei ole. :)



Lidlin uudet, gluteenittomat pastat, fusilli/penne, 1,99 e / 500g.  Nämä tulivat myyntiin käsittääkseni tällä viikolla - heti piti käydä testaamassa. Haukku on viime aikoina vähentänyt viljan syöntiä, mutta pastaa olisi silti mukava syödä, niin tämä tuli kuin tilauksesta. Pasta on tehty maissi- ja kikhernejauhoista.

En ole gluteenittomia pastoja aiemmin syönyt, mutta käsittääkseni ne ovat todella hintavia. Onhan tässäkin kilohinta noin tupla Lidlin normaalipastoihin verrattuna, mutta silti ihan kohdillaan. Ja maku oli oikein hyvä! Vain pastan väristä (sekä hajusta) pystyi tietämään, ettei pasta ollut perinteistä vehnäpastaa, mutta maku oli todella herkullinen. Suosittelen lämpimästi! (Ja pastakastikkeena oli muuten Pirkan mascarpone-pastakastike, joka on oikein maukas valmiskastike.)

t. Tarjoushaukku

2 kommenttia:

  1. Mukava löytää lisää uusia mielenkiintoisia blogeja :) Bloggaan myös tarjouksista yms ja olen itsekin kirjoittanut Lidlin suosikkituotteistani!

    Oon kans pistäny merkille tonnikalan hinnan nousun (ajatella, että sitäkin on joskus luukutettu opiskelijoiden kukkarolle sopivana ruokana!) ja täytyy ehdottomasti testata tuota Lidlin tonnikalaa. Tähän mennessä oon ostanu Pirkkaa ja Rainbowia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne, Kitsastelija! Pitääkin heti mennä tutustumaan blogiisi.

      Poista