torstai 21. maaliskuuta 2013

Stockmann Outlet revisited

Päätin antaa Stockmannin Outletille uuden mahdollisuuden. Ensimmäinen käynti nimittäin ei ollut kovin ikimuistoinen.

Ja kannatti käydä uudestaan.

Päiväksi valitsin tiistain, sillä sisäpiiriläinen on kertonut, että silloin Outletissa on paras valikoima. Uudet tuotteet tulevat Outletiin aina tiistaisin.

Tämä piti paikkaansa! Valikoima oli huomattavasti parempi ja monipuolisempi kuin ensimmäisellä visiitillä.


Heti liikkeen etuosassa oli pöytä, joka oli täynnä yhden euron tuotteita. Mm. Vilan ja Vero Modan toppeja, Zoey M.:n pipoja ja jne.

Lastenvaateosasto niin ikään notkui tuotteita, ja myös sisustusosastolla oli tällä kertaa kaikenlaista varteenotettavaa. Miesten osasto oli edelleen suhteellisen suppea, mutta kyllä sieltäkin voi löytöjä tehdä.

Naistenvaateosastolla oli vaikka mitä - ja kaikkia mahdollisia merkkejä, Hugo Bossista lähtien. Myös kokoja oli mukavasti, ei vain ääripäitä. Itselle matkaan lähti Tommy Hilfigerin täysvillainen kaulaliina, ovh. lähes 80 euroa, nyt hintaa oli 15 e sekä Eny-merkkinen mekko, ovh. 49,95 e, nyt 5 euroa. Lisäksi ostin koiranlelun (ovh. 4 e, nyt 1,45 e) sekä pipon, ovh. 5 euroa, nyt 1,45 e. Aika hyvää säästöä!

Liikkeessä oli myös todella laaja valikoima takkeja, mm. Espritin talvitakkeja sai 10-15 eurolla. HALPAA! Kenkäosasto sen sijaan oli edelleen aika surkea, sieltä ei löytynyt mitään edes harkittavaa - koot olivat vain hyvin pieniä tai suuria ja mallitkin rumia.

Ainoa huono juttu Stockmannin Outletissa on se, että jos sieltä löytää jonkin potentiaalisen vaatteen, sovituskoppiin jonottaessa saattaa hurahtaa lähes vartinkin verran, sillä pukukoppeja ei ole kuin neljä viisi kappaletta.

Mutta 80-90 prosentin säästöjen vuoksi kannattaa kyllä jonottaa! :)

t. Tarjoushaukku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti