maanantai 29. syyskuuta 2014

Syksyn 2014 3 + 1 päivää

Jaahas,

Syksyn alepäivien aika on jälleen. Ensimmäisenä vuorossa ovat Sokoksen 3 + 1 päivää (1.-5.10.) ja sitten varmaan parin viikon päästä Stockmannin Hullut päivät.



Haukku selasi 3 + 1 -kuvaston läpi, mutta haaviin ei osunut mitään erityisen hyvää tarjousta. Merkkivaatteita himoitseville valikoimassa voi olla muutama tärppi (esim. Joutsen-untuvatakki 229 (ovh 439) tai Luhdan talvitakkeja mm. 79,95 (ovh 199)), mutta voi olla, että Haukku jättää päivät tälläkin kertaa välistä.

Tuotteita joita Haukku voisi harkita ostavansa:

- Invisibobble-hiuslenkit 4,90/pkt (normihinta 5,90 ), tosin XXL-verkkokaupasta näitä saa hintaan 3,90/pkt (mutta siihen tulee postikulut päälle). Haukku osti jo paketin näitä kampaajalta, ja ihan hyvältä ostokselta vaikuttaa.

- Bio-Oil 125 ml 15,90 (19,90). Olen käyttänyt Superdrugin "omaa" Bio-Oilia, joka on huomattavasti edullisempaa, mutta sitä valitettavasti ei saa Suomesta, joten nyt pitäisi palata taas takaisin käyttämään Bio-Oilia ja tätä edullisemmin ei sitä taida saada.

- Swiss O-Par kulmien ja ripsien kestoväri 2 x 5 ml 9,50 (11,70), jos sitä vaikka taas jaksaisi värjätä noita kulmakarvoja.

3 + 1 päivillä on usein ollut paljon kenkiä, joita kuvastossa ei ole ollenkaan. Haukku on useammankin kerran tehnyt löytöjä Helsingin keskustan Sokoksen kenkäosastolta. Hyviä nahkakenkiä alle 40 euron. Eli kenkäosastolla kannattaa käydä kääntymässä.

Jos tykkää lasten merkkivaatteista, niin 3 + 1 päiviltä saa hyvin kummallisesti nimettyjä Molo Kids -vaatteita alennuksin, mutta Haukun silmää nuo kuosit eivät kyllä lämmitä (kuten ei hintakaan).

Myös luksuskosmetiikkamerkkejä (mm. Estee Lauder, Lancome) saa 3 + 1 päiviltä tax free -hintaan, eli jos vaikkaa Lancomen Definicils-maskara on oma suosikki eikä ole vähään aikaan matkaamassa ulkomaille tai laivalla, niin sitten ripsarin saa Sokokselta hintaan 19,90.

Ei muuta kuin Hulluja päiviä odotellessa!

t. Tarjoushaukku

2 kommenttia:

  1. Mulla on pari pakettia Invisibobble-hiuslenkkejä ja oon kyllä tykänny kovasti! Mulla on ollu jotain muitakin versioita niistä, mutta oon todennu että Invisibobblet on parhaimmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näin luin jostakin paikkaa, että kuulemma kannattaa ostaa näitä alkuperäisiä, että halpikset kuulemma eivät vain ole lainkaan yhtä hyviä kuin nämä alkuperäiset.

      Poista