perjantai 11. heinäkuuta 2014

Loistavaa asiakaspalvelua

Hau, hau!

Tauon jälkeen on mukava kirjoittaa blogiin jotain positiivista. Nimittäin suomalaisen vaatevalmistajan Black Modan asiakaspalvelu! Sain todella ensiluokkaista palvelua reklamaationi.

Äitiyspakkauksen mukana tulleessa Ivana Helsinki -bodyssa, joka on siis Blackmodan valmistama, oli neppari hajalla jo valmiiksi. Huomasin tämän, kun puin vauvaani siihen ja pohdin, jaksanko valittaa asiasta, kun asu on kuitenkin käytännössä ilmainen, kun on tullut äitiyspakkauksen mukana. Mutta ajattelin, että miksipä ei, koska vaikka asu on tullut ilmaiseksi pakkauksen mukana (enkä ottanut rahana 150 euroa), niin silti olisi mukava että asu olisi käyttökelpoinen.

Laitoin palautetta Black Modaan, ja he vastasivat nopeasti. He pahoittelivat viallista tuotetta ja lupasivat ensitöikseen lähettää uuden tilalle - ja lisäksi vielä he lähettivät hyvityksenä myös ihanan pyjaman!

Ja mikä kaikista parasta, asiakaspalvelija, joka palautteisiin vastasi, oli todella ystävällinen ja sydämellisen oloinen. Viestit huokuivat lämpöä!

Katsokaa nyt vaikka tätä viestiä, joka tuli paketin mukana. :)




Lisää tällaista! :)

t. Tarjoushaukku

2 kommenttia:

  1. Jee, olet palannut blogin pariin! On kyllä hyvää palvelua yritykseltä, en olisi hoksannut edes kysellä äitiyspakkauksen tuotteiden perään :). Hyvä Haukku! :)

    VastaaPoista
  2. Tällaisista pienistä jutuista tulee se wow-elämys. Hienoa palvelua kyllä!

    VastaaPoista